Brig gumicsónakok

Dingo gumicsónakok

A DINGO sorozatba tartozó gumicsónakok egyik erénye, hogy akár az autó csomagtartójában is elférnek (összehajtott állapotban).

Könnyűek és egyszerű az összeszerelésük,egy szempillantás alatt kényelmes, tágas hajóvá fújhatóak fel.

A DINGO modellek 2 és 3.3 méter közötti hosszúságúak, és háromféle (lécezett, felfújható és teljes merev) padlózattal kaphatóak.

Ha szükséges, a DINGO hajókat fel lehet szerelni teljes burkolattal / takarással, rakodózsákokkal és a csigasorhoz emelő hevederekkel.

Baltic gumicsónakok

A BALTIC hajók azoknak valók, akik nemcsak a hordozhatóságra törekednek, a kényelem és a biztonság is fontos számukra. A BALTIC csónakok minden célra megfelelnek, családi időtöltésekhez, horgászatra és vízi sportokra egyaránt alkalmasak.

A megnövelt gumibelső átmérő és a V alakú fenék biztosítja ezeknél a hajóknál a stabilitást, még viharos időben is. A megerősített szintetikus anyagszerkezet is a biztonságot növeli.

A rakodózsákok - amelyekbe a BALTIC-okat pakolják - tömörítettek, könnyen beférnek bármilyen típusú autó csomagtartójába.

Könnyűek és sportosak, a legjobb hajók a szabadidő aktív eltöltéséhez.

A BALTIC sorozat tagjai 2.65 és 4.6 m közötti hosszúságúak, és kétféle (felfújható és teljes merev) fedélzettel kaphatóak.

Padlózat fajták:

Lécezett: a padlózat kivétele nélkül is összeszerelhető. Azoknak ajánljuk, akik kedvelik az összetettséget, és a hordozhatóságot.

Dingo termékcsalád

Felfújható: tökéletesen ötvözi a könnyű összeszerelést és a kiváló irányíthatóságot. Mindazoknak, akik számára a könnyű súly a legfontosabb szempont!

Dingo termékcsalád

Teljesen merev: garantálja a keménységet és lehetővé teszi az irányító konzol és egyéb eszközök felszerelését.

Dingo termékcsalád

Flover motorok:

Gumicsónakjainkhoz a Flover elektromos motorokat ajánljuk!

 

További ajánlataink:

Főoldal | Motorcsónakok | Gumicsónakok | YAMAHA | WebSHOP | Katalógus | Árlista